Opprett eFaktura og/eller AvtaleGiro og vær med i trekningen av nettbrett

Har du benyttet deg av muligheten til å opprette eFaktura og/eller AvtaleGiro på dine regninger fra Vennesla kommune?

Alle som har en aktiv eFaktura og/eller AvtaleGiro avtale pr. 31. mai 2017 vil automatisk være med i trekningen av 1 stk. nettbrett (sponset av Sparebanken Sør) og 1 årskort i Vennesla svømmehall (gitt av Vennesla kommune).

Avtale om eFaktura og Avtalegiro inngår du på denne nettsiden: https://pvu.nets.no/pvu-suggestions/avtalegiro.  Der logger du inn med din Bank-ID, og får automatisk opp forslag til nye avtaler du enkelt kan inngå.

Du kan også inngå ny avtale i nettbanken din. For å registrere en eFaktura-avtale må du ha din eFaktura-referanse. Likedan må du ha KID-nummer for å registrere Avtalegiro.  Begge deler finner du på fakturaen. Skulle du ønske veiledning underveis kontakter du Kundeservice i din egen bank.

Ved opprettelse av AvtaleGiro vil du få beskjed når avtalen trer i kraft og husk at du må betale regninger tilsendt i posten som normalt inntil avtalen er aktivert.

Fordeler med eFaktura og AvtaleGiro

eFaktura:

• Du mottar, godkjenner, og betaler regningene i din nettbank
  • KID- og kontonummer er ferdigutfylt
  • Du kan endre betalingsdato og beløp
  • Du får varsel på e-post når fakturaen kommer inn i nettbanken

AvtaleGiro:

• Du unngår purringer og gebyr ved for sen betaling
  • Du slipper å huske på forfallsdatoer. Regningene betales automatisk på forfall
  • Du blir varslet minst syv dager før regningen forfaller
  • Du har full oversikt og kontroll med din konto i nettbank eller på kontoutskrift
26.04.2017