Vennesla boligstiftelse - pressemelding

Kommunestyret i Vennesla har vedtatt at det i samarbeid med boligstiftelsen planlegges inntil 24 boliger for personer med rus og psykiatri lidelser.

Det forutsettes bla at dette skjer i nær dialog med Husbanken. I hht regler for offentlige anskaffelse, har boligstiftelsen i samarbeid med kommunens faglige og administrative instanser og innenfor rammen av kommunestyre vedtaket, gjennomført prosessen med å innhente tilbud.

Av de innkomne tilbud har boligstiftelsen gjort vedtak om å velge tilbud fra VEF, med bygg plassert på tomt på Lomtjønn. I hht regelverk har tilbud fra VEF kommet best ut mht vektlegging av kvalitet og pris. Bygget inneholder 16 leiligheter, fordelt på 2 grupper, fellesrom med kjøkken og stue, for hver gruppe, personalbase for døgnkontinuerlig bemanning.

Det inviteres til åpent informasjonsmøte om prosjektet,

• Tirsdag 31. januar kl. 19.30 - Herredshuset Vennesla

Vennesla boligstiftelse