musikk

Benny Borg med "Eventyret Event"

Dato:
25. mars
Tidspunkt:
20:00 - 23:30
Sted:
Kulturhuset, Foajeen
Beskrivelse:

Benny Borg har vært en populær artist i en mannsalder; med sine egne låter, som Norges Johnny Cash, Elvis og Cornelis Vreeswijk. I år feirer han 50 år i showbiz med nytt kritikerrost album «Den største reisen» og deltagelse i «Hver Gang Vi Møtes»

Benny Borg har blitt en suveren ener på musikalsk historiefortelling, og nå skal du få hele historien om Evert Taube. Med lun humor, varm beundring og ekte medfølelse synger og forteller Benny Borg om en av sine store helter. Benny Borgs hyllest til visesangeren Taube får utsøkt uttrykk i Borgs egen varme stemme og hans klassiske gitarspill. For artisten Benny Borg har også livets eventyr svingt mellom vemod og glede, noe som kommer til utrykk i både det såre enkle og det lune humoristiske. I upretensiøs trubadurstil byr han også opp til allsang; ikke så underlig ettersom en del av låtene er velkjent blant publikum.

 

Unn deg en god konsertopplevelse på Kulturhuset i mars.

Bill. kr. 300,- kan bestilles på tlf. 38 13 73 00, skranke@vennesla.kommune.no, kjøpes i forkant på biblioteket eller ved inngang fra kl. 19.00. Smia vil være åpen med salg av alle typer drikke.

Publisert
01.02.2017
Sist endret
14.02.2017